Anasayfa   Hakkımızda   Ürünler   Bilgiler   İletişim
 
 
Ürün Ara
 
 
İletişim

+90 332 342 51 41
 
 
Ürün Kataloğu
 
 
İntravet DERSİAD KONYA Üyesidir.
 
 

SÜT SIĞIRCILIĞINDA MASTİTİS

Süt insan hayatının her döneminde ve özellikle küçük yaşlardan itibaren sağlıklı bir gelişim için önem taşıyan bir besin maddesidir. Bu yeni doğan bir buzağı için de geçerlidir. Sütün y...

 
 
 

SICAK STRESİ ALTINDAKİ SÜT İNEKLERİNDE BESLENMENİN ÖNEMİ

Özet

Ülkemizin batı ve güney kesimleri yüksek yaz sıcaklıklarının görüldüğü ve yoğun olarak süt sığırcılığı işletmelerinin bulunduğu bölgelerdir. Hayvansal üretimde verimleri belirleyen çevresel...

 
 
 

KOYUNLARIN BAKIM VE BESLENMESİ

Koyun Yetiştiriciliğinin Avantajları

Dünyada üretilen etin % 50’si koyun, keçi, sığır gibi geviş getiren hayvanlardan karşılanmaktadır. İnsan gıdası üretiminde kullanılan hayvanlardan geviş getirenler, besin maddesi olarak diğer...

 
 
 

KALİTELİ SÜT ÜRETİMİ İÇİN BİLİNMESİ GEREKENLER

 

Son yıllarda, sütün içeriğindeki bakteri sayısı ve bununla bağlantılı olarak ortaya çıkan vücut (somatik) hücresi sayısındaki artış, sütün miktarında yarattığı düşüşle işletme ekonomisine, sütün kalitesinde meydana getirdiğ...